Vepřové vnitřnosti – chuť a výživa pro tradiční kuchyni

Vepřové vnitřnosti

Vepřové vnitřnosti jsou nedílnou součástí české kuchyně, nabízející širokou škálu chutí a možností přípravy. Mezi nejoblíbenější patří játra, ledvinky, jazyk a líčka. Vnitřnosti jsou ceněny pro svou výživovou hodnotu a jedinečnou chuť, kterou ocení milovníci tradičních pokrmů.

Aktivní filtry

Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová játra

Vepřová játra jsou výživná a chutná surovina, ideální pro přípravu tradičních českých pokrmů. Jsou bohatá na železo, vitamíny a bílkoviny, což je činí skvělou volbou pro zdravou stravu. Snadno se připravují a hodí se do různých receptů, od smažených jater po játrové paštiky.

59 Kč
Vepřové srdce

Vepřová srdce jsou ideální volbou pro milovníky kvalitního masa. Tento produkt nabízí jemnou chuť a vysokou výživovou hodnotu. Skvěle se hodí do různých pokrmů, od tradičních českých receptů po moderní kuchyni. Vepřová srdce jsou pečlivě vybírána a balena, aby si zachovala svou čerstvost a kvalitu.

85 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřový jazyk

Vepřový jazyk s podjazyčím je delikatesa, která potěší milovníky tradičních chutí. Tento jemný a šťavnatý kousek masa je ideální pro přípravu studených předkrmů, salátů nebo jako hlavní chod. Snadno se připravuje a jeho bohatá chuť zaručí, že se stane oblíbenou součástí vaší kuchyně.

85 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová ledvina

Vepřové ledviny jsou výživným a chutným masným produktem, ideálním pro přípravu tradičních českých pokrmů. Jsou bohaté na bílkoviny a minerály, což je činí skvělou volbou pro zdravou a vyváženou stravu. Vhodné pro dušení, smažení nebo grilování.

69 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřové plíce

Vepřové plíce jsou výživnou a chutnou surovinou, ideální pro přípravu domácích jídel. Jsou bohaté na bílkoviny a minerály, což je činí skvělou volbou pro zdravou stravu. Vhodné pro vaření, pečení i dušení. Přidejte je do polévek, omáček nebo tradičních pokrmů a objevte jejich jedinečnou chuť.

39 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová slezina

Vepřová slezina je výživná a chutná surovina, ideální pro přípravu tradičních českých pokrmů. Je bohatá na bílkoviny a železo, což ji činí skvělou volbou pro zdravou stravu. Vhodná k pečení, dušení nebo smažení, nabízí široké možnosti kulinářského využití. Přidejte ji do svého jídelníčku a objevte nové chutě.

35 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová bránice (blána)

Vepřová bránice je neprávem opomíjená část pobřišnice prasete. Kousky tuku protkaná blána připomíná síťku. Slouží k zabalení suššího nebo mletého masa, kterému dodá při pečení báječnou chuť a šťavnatost.

99 Kč
Zkontrolovat Vepřové střeva 32-34

Vepřové střeva 32-34 jsou ideální pro domácí výrobu klobás a jitrnic. Jednoduchá příprava před plněním zajišťuje rychlou a snadnou manipulaci, což ocení každý kuchař.

6 Kč

Tipy & rady

Vepřová slezina - recept
Vepřová slezina - recept

Vepřová slezina je v české kuchyni často opomíjenou surovinou, přestože nabízí mnoho možností využití. Díky své...

Vepřové ledvinky
Vepřové ledvinky

Vepřové ledviny jsou v české kuchyni oblíbené pro svou výraznou chuť a všestrannost. Tento recept na šťavnaté...

Vepřová plíčka
Vepřová plíčka

Vepřové plíce jsou v české kuchyni tradiční surovinou, která se často používá v polévkách a omáčkách. Díky své jemné...