Vepřová plec – univerzální maso pro pečení a dušení

Vepřová plec

Vepřová plec je šťavnaté a chutné maso z přední části čtvrtě nad kolenem. Je ideální pro dušení a pečení, což zaručuje měkký a lahodný výsledek. Toto maso je v naší nabídce oblíbený díky své univerzálnosti a skvělé chuti, která potěší každého milovníka kvalitního masa.

Aktivní filtry

Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová plec s kostí a kolenem

Vepřová plec s kostí a kolenem je ideální volbou pro milovníky tradiční české kuchyně. Tento šťavnatý kus masa je skvělý na pečení, dušení nebo grilování. Díky kosti a kolenu získá pokrm bohatou chuť a aroma. Perfektní pro přípravu vývarů, omáček nebo klasických pečených jídel.

99 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová plec

Vepřová plec je šťavnatý kus masa, ideální pro pečení, dušení nebo grilování. Díky své jemné struktuře a bohaté chuti se hodí do mnoha tradičních i moderních receptů. Snadno se připravuje a zaručuje skvělý kulinářský zážitek pro celou rodinu.

149 Kč
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. Vepřová plec s ramínkem

Vepřová plec s ramínkem je šťavnatý a chutný kus masa, ideální pro pečení, dušení nebo grilování. Díky své jemné struktuře a bohaté chuti se hodí do tradičních českých receptů i moderních pokrmů.

119 Kč

Tipy & rady

Vepřová plec s kostí a kolenem
Vepřová plec s kostí a kolenem

Tento recept na vepřovou plec s kostí a kolenem je jednoduchý a výsledek stojí za to. Připravte si ho a užijte si...

Vepřová plec s ramínkem
Vepřová plec s ramínkem

Tento recept je skvělým způsobem, jak využít vepřovou plec s ramínkem. Je to jednoduchý pokrm, který potěší chuťové...