Historie

Historie

Michal Hopp se zabývá výrobou čerstvého masa a masných výrobků od roku 2006. Spolu s několika zaměstnanci začali budovat firmu, která si velice rychle nachází místo a spokojené zákazníky nejen ve svém regionu. Společnost postupem času roste uvnitř i navenek. Šířkou sortimentu a stoprocentním servisem brzy získává stálou klientelu jak v maloobchodním prodeji, tak ve společnostech, které nakupují maso a uzeniny ke svému dalšímu zpracování.

Výroba

Zpracování masa

Hlavní důraz byl vždy kladem na kvalitu bez kompromisů. Díky dodávání čerstvého masa a výrobků, v jejichž složení je možno nalézt pouze nejlepší suroviny bez náhražek a kompromisů, si firma postupně zajistila pevné základy pro své další regionální působení. Investice do technologií umožnily firmě postupně dodávat i těm nejnáročnějším zákazníkům. Postupem času se zakladatel musel vypořádat se spoustou nařízení, zpřísnění hygienických opatření a zavedení systému kritických bodů HACCP. Následují tedy další investice a úpravy.

Přístup

Přístup

Velmi důležitou roli hraje v chodu firmy osobní přístup k zákazníkům a zpřístupnění řeznického řemesla jako takového. Každoročním pořádáním tradičních zabíjaček, prezentací na farmářských trzích, či účastí v regionálních soutěžích se snaží co nejvíce přiblížit své výrobky konečným zákazníkům.

Současnost a budoucnost

Současnost a budoucnost

V roce 2024 byla založena společnost Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o.. Cíle do dalšího období? Odlišit vlastní osobní přístup od konkurence. Tradice, důraz na kvalitu produktů a stále se zlepšující servis budou i do budoucna hlavními prioritami společnosti.