Tlačenka pro psy je skvělou alternativou k běžné stravě a může vašemu psovi přinést mnoho výhod. Je výživná, chutná a...

Krůtí stehno
Výborný recept: Krůtí stehno pečené
Suroviny
- 1 kg krůtího stehna
- 4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
- 1 citron, na plátky
- 4 větvičky čerstvého rozmarýnu
- 4 větvičky čerstvého tymiánu
- 4 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy
- Pečící troubu předehřejte na 180°C.
- Na krůtím stehně nařízněte kůži do kříže, aby vznikly kapsy.
- Do těchto kapes vložte plátky česneku a citronu, stejně jako větvičky rozmarýnu a tymiánu.
- Krůtí stehno potřete olivovým olejem a osolte a opepřete z obou stran.
- Pečte v troubě asi 1,5 hodiny nebo dokud není maso dokonale propečené a šťavnaté.
- Hotové stehno vyjměte z trouby a nechte odpočinout před krájením.
Čtěte také
-
Pomalu pečená krůtí stehna na bramborách a petrželi
Publikováno v: Krůtí maso03.07.2024Recept na pomalu pečená krůtí stehna na bramborách a petrželi. -
Pečený krocan
Publikováno v: Krůtí maso16.07.2024Pečený nadívaný krocan může být skvělým zpestřením českých slavnostních stolů. Ačkoli se tradičně připravuje při...
- Maso (3)
- Vepřové maso (3)
- Krůtí maso (3)
- Hovězí maso (3)
- Uzeniny (3)
- Grilování (3)
- Zabíjačka (3)
- Teplý pult (3)
- Dárkový sortiment (1)
- Vepřové vnitřnosti (3)
- Hlava s lalokem (2)
- Živočišné tuky (2)
- Vyzrálá masa (2)
- Vepřová krkovička (2)
- Vepřová kotleta (2)
- Vepřový bok (1)
- Vepřová žebra (1)
- Vepřová kýta (2)
- Vepřová plec (2)
- Vepřová kolena (2)
- Vepřové kosti (2)
- Vepřová panenka (2)
- Vepřové syrové sádlo (2)
- Hovězí vnitřnosti (2)
- Hovězí přední (2)
- Hovězí plec (2)
- Přední a zadní kližky (2)
- Hovězí oháňka (2)
- Hovězí roštěná (2)
- Hovězí zadní (2)
- Svíčková (2)
- Hovězí bok bez kosti (2)
- Hovězí žebra (2)
- Hovězí kosti na polévku (1)
- Drobné masné výrobky (2)
- Měkké salámy (1)
- Šunkové výrobky (2)
- Trvanlivé výrobky (2)
- Uzené masné výrobky (3)
- Salámy (2)
- Drůbež (2)
- Kuřecí maso (3)
- Masné polotovary (2)
- Speciality pro psy (1)
- Speciality (3)
Tipy & rady

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky je nejen pokrmem, který potěší chuťové buňky, ale také přináší do vašich domovů...

V českých domácnostech se plněné papriky často připravují při speciálních příležitostech nebo jako vydatný oběd během...

Krůtí stehno pečené je vynikající pokrm, který můžete podávat jako hlavní chod nebo na slavnostnějších...

Pečený nadívaný krocan může být skvělým zpestřením českých slavnostních stolů. Ačkoli se tradičně připravuje při...