fhjulkuizfl Vepřová kýta bez kosti – šťavnatá a snadná příprava pro každou příležitost
Vepřová kýta bez kosti

Vepřová kýta bez kosti

Vepřová kýta bez kosti je ideální volbou pro milovníky kvalitního masa. Je šťavnatá, jemná a snadno se připravuje. Hodí se na pečení, grilování i dušení. Díky absenci kosti je její zpracování rychlé a jednoduché. Perfektní pro rodinné obědy i slavnostní večeře.

check Skladem
Pospěš si! pouze 999 položky zůstaly skladem.
149 Kč
133 Kč bez DPH
S DPH
Počet
kg

Skladem
Celková cena nákupu je orientační, na faktuře bude upravena podle přesné gramáže dodávaných výrobků.
(Vždy se budeme snažit co nejvíce přiblížit vaší objednávce)

Vepřová kýta bez kosti

Příprava

  • Pečení: Vepřová kýta bez kosti je skvělá na pečení. Stačí ji osolit, opepřit a přidat oblíbené bylinky. Pečte při 180°C po dobu 1,5 až 2 hodin, dokud není maso měkké a šťavnaté.
  • Grilování: Nakrájejte kýtu na plátky a marinujte v olivovém oleji, česneku a bylinkách. Grilujte na středním ohni po dobu 5-7 minut z každé strany.
  • Dušení: Kýtu nakrájejte na kostky a poduste s cibulí, česnekem a kořením. Přidejte vývar a vařte na mírném ohni po dobu 1,5 hodiny.

Řeznické tipy

  • Výběr masa: Při nákupu vepřové kýty bez kosti hledejte kousky s jemným mramorováním tuku, což zaručí šťavnatost.
  • Řezání: Používejte ostrý nůž a řežte maso přes vlákna, aby bylo jemnější.
  • Marinování: Marinujte maso alespoň 2 hodiny před přípravou, aby se chutě dobře prolnuly.

Použití

  • Rodinné obědy: Vepřová kýta bez kosti je ideální pro přípravu nedělního oběda. Podávejte s bramborami a zeleninou.
  • Slavnostní večeře: Připravte pečenou kýtu s bylinkovou krustou a podávejte s gratinovanými bramborami.
  • Grilování: Skvělá volba pro letní grilování s přáteli. Podávejte s čerstvým salátem a grilovanou zeleninou.

Výhody

  • Šťavnatost: Díky jemnému mramorování tuku je maso šťavnaté a plné chuti.
  • Jednoduchá příprava: Absence kosti usnadňuje zpracování a zkracuje dobu přípravy.
  • Univerzálnost: Hodí se na pečení, grilování i dušení, což z ní činí všestrannou ingredienci.

Skladování

  • Chlazení: Uchovávejte v lednici při teplotě 0-4°C a spotřebujte do 3 dnů.
  • Mražení: Pro delší skladování můžete maso zamrazit. Uchovávejte při teplotě -18°C a spotřebujte do 6 měsíců.
  • Rozmrazování: Rozmrazujte pomalu v lednici, aby si maso zachovalo svou šťavnatost.
: 23121
: 999 ks
Pospěš si! pouze 999 položky zůstaly skladem.

Rozvoz zboží Opava a okolí

  • Opava město zdarma od 1000 Kč - při menší částce doprava 80 Kč
  • Okolí Opavy do 15km zdarma od 2000 Kč - při menší částce doprava 160 Kč
  • Okolí Opavy 16 - 33km zdarma od 3000 Kč - při menší částce doprava 180 Kč
Infolinka +420 775 492 668



Odesláním dotazu souhlasíte se Zpracováním osobních údajů
Zde si můžete ověřit možnost závozu zboží do Vašeho města.