Vepřová bránice (blána, nec)

Vepřová bránice (blána)

Vepřová bránice je neprávem opomíjená část pobřišnice prasete. Kousky tuku protkaná blána připomíná síťku. Slouží k zabalení suššího nebo mletého masa, kterému dodá při pečení báječnou chuť a šťavnatost.

check Skladem
Pospěš si! pouze 997 položky zůstaly skladem.
99 Kč
88 Kč bez DPH
S DPH
Počet
kg

Skladem
Celková cena nákupu je orientační, na faktuře bude upravena podle přesné gramáže dodávaných výrobků.
(Vždy se budeme snažit co nejvíce přiblížit vaší objednávce)

Vepřová bránice

Použití

Vypranou a osušenou bránici roztáhneme na stole a plníme:

  • Mleté maso jako karbanátky, sekaná, kebab drží pěkně pohromadě.
  • Suché maso - plec, pečeně, kýta nebo kotleta získají na šťavnatosti.
  • Králičí a drůbeží maso mají díky tuku z bránice výraznější chuť.
  • Masová terina se vykládá bránicí a plní směsí masa, jater a koření.
  • Nádivka s uzeným, pečená v bránici, je výborným obědem nebo večeří.

    Skladování

    Pro zachování čerstvosti a kvality vepřové bránice dodržujte následující tipy:

    • Skladujte bránici v chladničce při teplotě 0-4 °C.
    • Pokud bránici neplánujete použít do 2 dnů, zamrazte ji.
    • Před zamrazením bránici zabalte do potravinové fólie nebo vakuově uzavřete.
    : 997 ks
    Pospěš si! pouze 997 položky zůstaly skladem.

    Rozvoz zboží Opava a okolí

    • Opava město zdarma od 1000 Kč - při menší částce doprava 80 Kč
    • Okolí Opavy do 15km zdarma od 2000 Kč - při menší částce doprava 160 Kč
    • Okolí Opavy 16 - 33km zdarma od 3000 Kč - při menší částce doprava 180 Kč
    Infolinka +420 775 492 668



    Odesláním dotazu souhlasíte se Zpracováním osobních údajů
    Zde si můžete ověřit možnost závozu zboží do Vašeho města.